jkllogo

Optredens

10 jarig bestaan VVW Yakan Kanne 19-20 juni 2004

We hadden het beloofd tijdens onze klubuitstap in februari. Yakan was zo vrij ons te ontvangen, wij zouden terugkomen. Dit weekend vierde Yakan zijn 10-jarig bestaan en JKL zou met een delegatie van een 10-tal boten meevieren.

Een lokale band zorgde ondertussen voor de nodige ambiance. Je kan het niet onder stoelen of banken steken; van karnaval en feestvieren hebben ze hier wel de smaak te pakken.

Wij hadden ook nog iets in petto. Als dankwoordje zouden we met ons JaKL Shantykoor ook nog wat willen zingen. Met beperkte bemanning, een kersverse invaller-accordeonist en volgend op deze karnavalband, was niet direct het ideale. Ludo Parthoens van Yakan kondigde ons aan.

Het was een wat langzame start maar zodra we met het meer populaire 'Lichtjes van de Schelde, Klok van Arnemuiden, Zeeman, Café aan de haven' begonnen, zat de sfeer er toch ook in.

Voor de rest van de avond was het de beurt aan 'Zodra Geekla'. Een rare naam die iets Grieks had tot de verklaring kwam : ZOnder DRAnk GEen KLAnk !
En ja, mits de nodige drank kwam hier een mooie klank uit en begon het bij iedereen te kriebelen. Het zag er naar uit dat het vroeg ging worden.

Yakan, bedankt voor de fijne momenten. We hebben ervan genoten. Op naar de volgende 10 jaar.

pict19.jpg
cultuurraad.png
vvw.png
kes.png
issalogo-nld.png
drakar1
watererfgoedvlaanderen