jkllogo

Optredens

Woensdagavond was het dan aan ons JaKL koor om de sfeer erin te brengen. Al vroeg op de avond kwam men afzakken naar het 'Wit Paerd' terwijl sommige koorleden al goed aan het doorsmeren waren. De avond werd stijlvol ingezet met een 45 minuten lang repertoire. en al snel werd duidelijk dat de sfeer er goed inkwam. De korte pauze was dan ook een welkome afwisseling voordat het tweede gedeelte werd ingezet. Met opgestroopte mouwen werd aan een wereldtournee begonnen. Van het ene werelddeel naar het andere, het publiek ging zwierig mee en Fons en Frans probeerden de draai erin te houden. Met de uitgedeelde zangboekjes kon iederen lustig meezingen en werd door menig toervaarder geapprecieerd. De avond kon niet stuk en Fons wandelde zowaar met muzikale stappen doorheen de zaal. Zelfs de schipper van de Liberation zag dat het goed was en Gust kon het uiteindelijk niet langer uithouden op zijn stoel.

Vrijdag 10 mei. Optocht naar het gemeentehuis. Ook hier mocht het JaKL koor het officiële gedeelte van deze ontvangst opluisteren.

Na de lovende woorden van toervaartvoorzitter Paul Denayer werd al direct de kans gegrepen te verbroederen met onze Waalse collega's.

pict33.jpg
cultuurraad.png
vvw.png
kes.png
issalogo-nld.png
drakar1
watererfgoedvlaanderen