jkllogo

Optredens

Zaterdag 21 maart waren we uitgenodigd door het shantykoor 'De Maashave' uit het Nederlandse Grubbenvorst. Ter gelegenheid van hun 10-jarig bestaan organiseerden zij de 'Sea Song Challenge' in het recreatiepark 'De Schatberg' in Sevenum, een evenement waarbij een 18-tal koren in verschillende muziekstijlen, iedereen met een warm hart voor muziek, samenbracht.

P3212478.jpg

Hans stond ons op te wachten en werd onze privé gids voor de dag. Zijn taak was ons op tijd op de juiste locaties te krijgen voor repetitie, eten en optredens.  Een job waar hij voor ons glansrijk is in geslaagd
P3212492.jpg

Na het openingswoord van voorzitter en organisator mochten wij als eerste koor aantreden. Niet altijd gemakkelijk want altijd is er her en der nog wel iets af te regelen.

 P3212436.jpg

Gelukkig kregen we de steun van onze vrouwelijke wederhelften om het volume een beetje aan te zwengelen. 

   

De rest van de dag was het komen en gaan van één van de meewerkende koren in één van de zalen. De variatie van muziekstijlen en de prachtige locatie 'De Schatberg' maakte dat ieder aan zijn trekken kwam. Aan eten en drinken ontbrak het eveneens niet. Kortom : alles tot in de puntjes verzorgd.

Wij danken de Maashave voor hun prachtig initiatief en de kwalitatieve organisatie. Dit evenaren is geen gemakkelijke opgave.

Zie het fotoalbum voor meer afbeeldingen

en de websites "Sea Song Challenge" en van Shantykoor De Maashave voor meer info.

 

pict13.jpg
cultuurraad.png
vvw.png
kes.png
issalogo-nld.png
drakar1
watererfgoedvlaanderen