jkllogo

Agenda

affiche-10jaar.jpg

Het JaKL Shantykoor bestaat ondertussen 10 jaar en dit willen we niet onopgemerkt laten voorbij gaan. Reeds 10 jaar lang treed het JaKL Shantykoor op en was te gast op allerlei binnen- en buitenlandse evenementen en festivals. Maar iets tastbaars onbreekt nog. 

Deze dag presenteren we onze eerste CD '10 jaar voor de wind'. Hierin wordt een deel van ons repertoire van shantyliederen en seasongs bestendigd. 

Verder mogen we deze dag ook enkele muzikale gast-verenigingen ontvangen.

Graag nodigen we u dan ook uit op een namiddag met een verscheidenheid aan muziek.

Na een introductie van ons JaKL Shantykoor, onder leiding van Gina Treunen geven we de fakkel over aan het Koninklijk Hasselts A Capellakoor. Zij brengen onder leiding van dirigente Isabella Bikkembergs een gevarieerd programma van klassieke muziek.

Shantygroep 'Aan Paol 60' uit Nederweert (NL) neemt dan iedereen mee op wereldreis en dit onder kundige leiding van Thom de Bruin met een gevarieerd programma van shanties en nautische liederen.

De Kampse Aimè's Big Band vult verder de namiddag met swingende Glenn Miller stijl muziek en gegarandeerd dat dirigente Yolanda Korthoudt er de 'swoeng' weet in te houden.

Als afsluiter zingen alle koren, met ondersteuning van de Aimè's Big Band, het slotlied van de dag.

 

In samenwerking met Cultuurraad Leopoldsburg.

pict4.jpg
cultuurraad.png
vvw.png
kes.png
issalogo-nld.png
drakar1
watererfgoedvlaanderen